Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مارال فرجاد، بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان که این روزها را در بوداپست مجارستان سر می‌کند، با مجله هفتگی NOK LAPJA که در آن کشور منتشر می‌شود، درباره تجربه‌اش از بیماری سرطان، گفت‌وگو کرد.

این بازیگر، بخشی از گفت‌وگوی خود با این مجله را که بیش از ۴۰ سال است در حوزه زنان فعالیت می‌کند، در صفحه اینستاگرامش، بازنشر کرده است:

«عکس‌هایی که ازش دیده بودم مو نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زیبایی نفسم بند می‌آید، منتظر یک زن خیلی بیمار بودم که بیاید، ولی به جایش، یک دختر بی‌گناه از در وارد می‌شود؛ صورت معصوم و موهای کوتاه و حالت‌دار او، روی صورتش هست. حرکتش آرام است. رنگ چشمش به رنگ قهوه‌ای گردویی. با احتیاط به دور و بر نگاه می‌کند و آهسته روی صندلی می‌نشیند. یادم می‌آید عکس‌هایی که ازش دیده بودم، مو نداشت، بدون مژه و نگاه خسته و در واقع مثل یک موجود بی‌پناه به‌نظر می‌رسید و از همه این‌ها امروز هیچ نشانی نیست...
‎-خودش می‌گوید: اوایل که شیمی درمانی را انجام می‌دادم، همه‌اش می‌گفتم چرا من؟
‎ولی وقتی که شرایط را پذیرفتم، شروع کردم در مورد این بیماری تحقیق کردن. خیلی از هنرمندها را پیدا کردم که از این بیماری مردند ولی آن موقع به فکرم نمی‌رسید که ما بیشتر درمورد آدم‌هایی که از این دنیا می‌روند اخبار می‌شنویم ولی آن‌هایی که زنده می‌مانند و سالم می‌شوند اخباری نمی‌شنویم...
همین موضوع باعث شد وقتی در روند بهبودی قرار گرفتم، گفتم وقتش است که به آدم‌ها بگویم آن‌هایی که مثل من بیمار شده‌اند، واقعا امید هست که خوب شوند.»

۵۷۵۷

کد خبر 1632808

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران بازیگران سینما و تلویزیون ایران چهره ها در اینستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دو مجله مطالعات اسلامی حقوق و پژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی به همت مجتمع آموزش عالی علوم‌انسانی اسلامی المصطفی رونمایی شد.

حجت‌الاسلام بناری، رئیس مجتمع آموزش عالی علوم‌انسانی اسلامی المصطفی در آئین رونمایی از دو مجله علمی مطالعات اسلامی حقوق و پژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی مجلات، تدوین و چاپ مجلات پژوهشی را از اصلی‌ترین اولویت‌های مراکز آموزشی پژوهش‌محور توصیف و بر جایگاه ویژه نشریات علمی در حوزه علوم‌انسانی و اسلامی تصریح نمود.

وی ضمن تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه علوم انسانی اسلامی، با بیان اینکه برای مجموعه‌های بین المللی، کاربرد قلمرو علوم انسانی از جایگاه خاصی برخوردار است، خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی به عنوان نهاد دینی بین المللی می‌تواند از ابزار علوم انسانی بیشترین بهره برداری را در نشر و بسط معارف ناب الهی داشته باشد.

حجت الاسلام بناری علوم انسانی را بارزترین بستر افزایش گستره نفوذ دانشی در عرصه بین الملل دانست و یادآور شد: در بحث بسیار مهم علوم انسانی، عرصه مجلات و نشریات علمی – تخصصی از جایگاه تأثیرگذاری برخوردارند.

وی با بیان اینکه به روز بودن محتوای مجلات و حرکت آن در خط سیر دانش، نیازمند همکاری و مشارکت گروه‌های علمی است، بر لزوم حمایت و پشتیبانی علمی از مجلات تخصصی تصریح و حضور و نقش افرینی اساتید را قوام و غنای مجلات تخصصی دانست.

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی اذعان داشت: حرکت به سمت ارتقا رتبه‌های پژوهشی از جمله رویکردهای درخور توجه بوده، مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی خود را موظف به پشتیانی از رویکردهای علمی خروجی محور می‌داند.

طاهری، معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی، در آئین رونمایی از مجله‌های مطالعات اسلامی حقوق و پژوهشنامه تبلیغ و ارتباط دینی، گزارشی از روند تدوین مقالات ارائه نمود و تصریح کرد: امیدواریم هر گروه علمی بتواند یک مجله پژوهشی را راه اندازی و تدوین نماید؛ چرا که در مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جای فصلنامه‌های علمی پژوهشی با رویکردهای متنوع دانشی خالی است.

حجت الاسلام میرصالح حسینی سردبیر مجله پژوهشنامه تبلیغ و ارتباطات دینی نیز در ادامه این مراسم ضمن ارائه گزارشی از مراحل تدوین این نشریه با بیان اینکه این نشریه بعد از ۱۰ سال احیا شده است، خاطرنشان کرد: هدفگذاری هر گروه علمی یک نشریه علمی پژوهشی، بسیار ارزشمند بوده، می‌تواند در ثمربخشی پژوهش‌های علمی و ارتقا دانشی پژوهشی‌ها بسیار مؤثر باشد.

وی با بیان اینکه پژوهشنامه تبلیغ و ارتباطات دینی با تلاش مخلصانه محققان و پژوهشگران به زیور طبع آراسته شده است، خاطرنشان کرد: مقالات ارائه شده در این شماره از پژوهشنامه با همکاری گروه‌های متعدد علمی و اساتید فاخر حوزه و جامعةالمصطفی نگاشته شده است.

علی قبادیان، جانشین سردبیر مجله مطالعات اسلامی حقوق نیز در ادامه ضمن تقدیر از تمام تلاشگران احیای این مجله ارزشمند، از حمایت‌های حجت الاسلام والمسلمین بناری و دکتر حاجی تقدیر و گزارشی از آمار مقالات دریافتی، ارزیابی شده و در دست چاپ ارائه نمود.

وی به برخی از دغدغه‌ها و مشکلات سخت‌افزاری و نرم افزاری تدوین مجلات تخصصی اشاره نمود و اذعان داشت: چاپ مستمر، یکی از الزامات نشریات تخصصی است، تداوم این حرکت علمی ارزشمند و اخذ رتبه‌های پژوهشی نیازمند همکاری همگانی اساتید و پژوهشگران است.

حاجی مدیر گروه حقوق مجتمع آموزش عالی علوم انسانی و اسلامی نیز در بخشی از این مراسم بر اهمیت انعکاس اندیشه‌های ناب اسلامی در بسترهای مختلف دانشی تأکید و پژوهشی را مسیری در تجلی جهاد تبیین عنوان کرد و اذعان داشت: تدوین مجله نخستین گام در اخذ مجوزها و رتبه‌های علمی و بین المللی مراکز آموزشی است؛ توجه توأمان به گسترش تعدد نشریات علمی و اخذ رتبه‌های ملی و بین‌المللی، بسیار ارزشمند، قابل‌تقدیر و تحسین است.

وی تدوین محلات تخصصی مشترک در همکاری با مجموعه‌های بین المللی خارج از کشور و چاپ و نشر آن به زبان‌های متنوع را مورد تاکید قرار داد و اذعان داشت: هدفگذاری تدوین و چاپ حداقل یک مجله عربی و انگلیسی برای سال اینده از الزاماتی است که باید در همکاری و حمایت مجموعه‌های ستادی دنبال شود.

حاجی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه هم آنی کار اجرایی و پژوهشی، کار را برای میدان داران تدوین مجلات پژوهشی سخت می‌کند، از تلاش مخلصانه و ثمر بخش اساتید، پژوهشگران و محققان تقدیر و تشکر نمود.

کد خبر 6099173 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • بررسی علل بروز تنش در ورزشگاه‌ها در مجله فوتبال
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها